Exista multe modalitati de a se trata din boala cancer, sunt pe piata diferite medicamente, dar si curele obisnuite pot deveni reusite. Insa si tratamentele alternative sunt eficiente, unul dintre acestea este cea pe baza de vitamina B17, asta vindeca cu puterea naturii.

In caz de cancer putem apela la acest ajutor, care nu produce efecte secundare daunatoare, si totusi opreste proliferarea celulelor inmultite fara control, diminua numarul acestora si in multe cazuri le si distruge complet. In scopul cresterii eficientei acestei vitamine se administreaza impreuna cu vitamina C injectabila si daca este nevoie, cu solutie de bicarbonat de sodiu.

Este cunoscuta vitamina B17 si pe numele de Amigdalina sau Laetrile. In cea mai mare concentratie se gaseste in nucleul samburelor de caise, dar si in plante pastaioase, in cereale, in ierburi. Vitamina B17 nu se depune in organism, ci imediat dupa ce si-a terminat sarcina, paraseste organismul pe cale urinara. Se poate comanda aceasta vitamina de pe site-ul cancertratament.info.