Pentru afânarea și netezirea suprafeței solului grapa de discuri este foarte folositoare. Terradisc oferă o soluție ușoară și practică pentru prelucrarea suprafețelor mari de pământuri. Trei tipuri generale de grape există, cele cu dinți, grape cu lanț și grape cu discuri, adică terradisc.

Acest utilaj pe vremuri, inițial a fost tras de către animale, însă în practica modernă fermierii folosesc tractoare în acest scop. Sunt de calitate superioară, astfel se poate lucra cu ele orice sol. Dacă doriți, să achiziționați un terradisc nou, modern, vă sfătuim, să vizitați site-ul satex.ro, unde puteți vedea toată gama de produse a fabricantului Satex România.

Această companie vă oferă spre vânzare numai utilaje agricole moderne, cu care veți putea lucra mulți ani la rând, fără să aveți probleme. Un terradisc nu poate lipsi din depozitul niciunui fermier, deoarece acesta distruge orice fel de buruieni, care apare în drumul lui. Așa agricultura devine mult mai ușoară, cu rezultat bun, adică o recoltă bogată.