Te-ai săturat de zugrăveli și de tot deranjul care vine împreună cu acesta? Nu mai vrei ca pereții tăi să aibă culori banale, vrei ceva ieșit din comun? Aplică tapet pe pereți și vei vedea ce diferență mare este între decoruri!

Tapetul poți aplica în orice încăpere în casă, dar dacă vrei ca musafirii tăi să vadă ce design deosebit ai visat, atunci începe amenajarea cu sufragerie. Un living modern necesită elemente de design moderne! Tapetul din vinil de ultima generație este tocmai potrivit pentru a începe proiectul tău în amenajare.

În magazinele Diego vei găsi o diversitate mare de tapet din vinil, multe nuanțe, modele deosebite, precum și materialele necesare pentru pregătirea și lipirea pe pereți a acestuia. Avantajul aplicării tapetului pe pereți este că nu necesită pregătiri speciale și nu se face mare deranj în încăpere.

Nu se face praf și lipiciul se aplică doar pe tapet, nu și pe perete, evitând astfel posibilitatea de a murdării pardoseala. Vrei un living modern cu pereți tapetați, dar nu știi cum poți realiza în regie proprie? Vino în magazinele Diego și noi te vom îndruma pas cu pas cum să faci!