Auzi foarte des că cineva și-a făcut un piercing și acesta s-a infectat. Din acest motiv nu ți-ai făcut niciodată un piercing, deși este unul dintre visele tale.

Este normal să-ți fie de frică când vrei să faci un lucru important ca aceasta, pentru că este o rană deschisă și orice se poate întâmpla. Dar suntem bucuroși că putem să-ți spunem că la Studex poți găsi o soluție simplă pentru problema ta în ceea ce privește punerea unui piercing.

Nu ai altceva de făcut decât să cauți un aparat de piercing la noi, și un pachet potrivit pentru tine, în care o să găsești toate produsele de care o să ai nevoie pentru o găurire sterilă, cum ar fi: mănuși de unică folosință, aparatul piercing, cercei tip piercing, și soluții de dezinfectare înainte de găurire și după.

Trebuie să respecți instrucțiunile producătorului, pe care poți găsi pe site-ul nostru: studex.ro și în acest mod poți face găurirea și acasă fără nicio infecție. Astfel poți trăi visul de a avea un piercing extraordinar și elegant, fără frică de infecție.