Trebuie, să luăm în considerare absolut toate soluțiile de tratament atunci, când suntem diagnoticați cu cancer, sau avem pe cineva drag bolnav de această boală. Produsele naturale ne pot ajuta în această situație, bineînțeles, acestea nu înlocuiesc curele tradiționale.

În special consumul de produse alcaline este recomandat, pentru că singura cură, cea pe bază de sare alcalină face imposibilă creșterea și înmulțirea celulelor tumorale. Deci efectul acestei cure este spectaculos și reușit. Însă prin consumul de produse alcaline putem obține rezultate bune, completând astfel tratamentul.

Ar fi recomandat consumul zilnic a rădăcinoaselor, ca de exemplu ridichi albe, negre sau roșii, sfeclă, morcovi, țelină. Și legumele crucifere fac parte din această categorie, ca broccoli, salată, varză și conopida.

Dar verdețurile, usturoiul, ardeiul și lămâia la fel ne ajută în alcalinizarea organismului. Produse alcaline pot fi introduse în alimentația zilnică, și din acestea sunt cele mai bune care sunt produse în grădinile proprii sau a părinților de la țară.