Dacă te uiți la ofertele de tapet disponibile în magazinele de specialitate, îți dai seama că există o abundență extraordinară din care poți alege ce îți dorești. Zeci de modele de tapet îți trezește curiozitatea cum ai putea să folosești în proiectele tale de reamenajare.

Tapetul este un material care se poate monta foarte ușor și poți combina atât cu pereți zugrăviți, cât și alte elemente constructive care se lipesc, precum faianța sau lambriuri. Pentru fiecare încăpere există acum disponibile mai multe modele de tapet.

Cele destinate pentru bucătării sunt confecționate din vinil și pot fi spălate în repetate rânduri fără să afecteze textura sau calitatea materialului. Tapetele pentru bucătării au modele preluate din activitatea de a găti: legume, fructe și elemente futuristice cu mâncăruri. Modelele de tapet pentru livinguri pot fi foarte colorate cu diverse modele geometrice, cu flori ornamentale mărunte și mari. În magazinele de specialitate vei găsi inclusiv fototapeți care cuprind un peisaj întreg.