Aloe vera este o specie de plante suculente, care cel mai probabil este originară din nordul Africii. Acesta este cunoscută după proprietatea de tratarea diferitelor boli. Pe pagina web http://www.oncoshop.ro/blog/index.php/aloe-vera-cunoscuta-cu-efecte-benefice/ se poate citi mai multe despre această plantă minunată.

În compoziția chimică a frunzei de aloe vera se găsesc 18 aminoacizi din cei 22 necesare organismului, prin care asigură dezvoltarea și refacerea masei musculare. Conține și o serie de vitamine, ca de exemplu A, B1, B2, B6, B12, C și E, minerale, ca calciu, fier, magneziu, cupru, iod, seleniu, mangan și zinc.

Pe site-ul http://www.oncoshop.ro/blog/index.php/aloe-vera-cunoscuta-cu-efecte-benefice/ puteți să vă informați despre efectele benefice ale acestei plante asupra organismului. Acesta oferă organismului dezvoltare optimă și protejarea sănătății. Este o plantă miracol, pentru că ajută la vindecarea din diferite boli, dar și asta apare pe site-ul http://www.oncoshop.ro/blog/index.php/aloe-vera-cunoscuta-cu-efecte-benefice/.