Arhive categorie: Webshop

covor intrare

Covoare de intrare sau altfel zis preșul din fața ușii

Cea mai enervantă problemă a gospodinelor este curățenia și menținerea acestuia la un nivel acceptabil. Gospodinele știu cel mai bine ce efort trebuie făcut pentru conservarea curățeniei într-o locuințe.

Covorul de intrare din fața ușii este folosită ca o barieră care ajută în acest sens. Folosind acest mic covoraș o mare parte a murdăriei care aducem cu pantofii din exterior se poate opri în fața ușii. Preșurile sunt de două feluri: exterior și interior.

Covoarele de intrare destinate utilizării exterioare sunt confecționate din materiale mai rezistente și de obicei au un suport din plastic. Continue reading

tapet living modern

Tapet în livingul tău modern!

Te-ai săturat de zugrăveli și de tot deranjul care vine împreună cu acesta? Nu mai vrei ca pereții tăi să aibă culori banale, vrei ceva ieșit din comun? Aplică tapet pe pereți și vei vedea ce diferență mare este între decoruri!

Tapetul poți aplica în orice încăpere în casă, dar dacă vrei ca musafirii tăi să vadă ce design deosebit ai visat, atunci începe amenajarea cu sufragerie. Un living modern necesită elemente de design moderne! Tapetul din vinil de ultima generație este tocmai potrivit pentru a începe proiectul tău în amenajare. Continue reading

Vitamina B17 din sambure de caise

Exista multe modalitati de a se trata din boala cancer, sunt pe piata diferite medicamente, dar si curele obisnuite pot deveni reusite. Insa si tratamentele alternative sunt eficiente, unul dintre acestea este cea pe baza de vitamina B17, asta vindeca cu puterea naturii.

In caz de cancer putem apela la acest ajutor, care nu produce efecte secundare daunatoare, si totusi opreste proliferarea celulelor inmultite fara control, diminua numarul acestora si in multe cazuri le si distruge complet. In scopul cresterii eficientei acestei vitamine se administreaza impreuna cu vitamina C injectabila si daca este nevoie, cu solutie de bicarbonat de sodiu. Continue reading

Modele de parchet

Gamă largă de modele de parchet la Diego

Au fost vremuri când parchetul a fost un lux și numai cei bogați și-au permis să le aibă în casa lor. Cu apariția parchetului laminat acest lucru s-a schimbat radical!

Fiind disponibilă o gamă largă de modele de parchet în comerț, este o provocare majoră să faci o alegere potrivită pentru casa ta.

Cum să fie? Ce modele de parchet se alege în încăperi?

Când alegi parchetul trebuie să faci o sinteză: ce calități va trebui să aibă pardoseala nouă?

Continue reading